Super League 2

Στον πάγκο του Πανσερραϊκού ο Διλμπέρης

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Πανσερραϊκό.

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην υπόθεση, ο Παναγιώτης Διλμπέρης συμφώνησε τελικά με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού και θα καθίσει στην πάγκο των «λιονταριών» για την επόμενη σεζόν.

Στο πρώτο του ραντεβού με τον επικεφαλή των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Κοράκη, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός εκτός από την υπογραφή του συμβολαίου, συζήτησε και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Σερραίοι έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους Σιάκκα, Τσιμίκα, Ρούσση, Βοσκόπουλο, Καψάλη, Ανδρέου, Μέλκα και Τσομαχασβίλι, ενώ σύμφωνα με τη Sport Day, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιώργου Ιορδανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x