Super League 2

Ταουσιάνης: «Τα δύο ματς με Βέροια κρίθηκαν σε κάποιες στιγμές»

Στα έντονα συναισθήματα για την άνοδο-επιστροφή του Λεβαδειακού στη Super League 1 αναφέρθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα μπαράζ με τη Βέροια.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης περιμένει αν θα εξασφαλιστεί οριστικά η άνοδος και δεν αλλάξει τίποτα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θεωρεί πως αξίζει σεβασμός στους παίκτες του για την προσπάθεια όλη τη δύσκολη χρονιά, εξήρε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, αφιέρωσε την άνοδο στην οικογένειά του και δε θέλησε να αναφερθεί στην πιθανότητα παραμονής του.

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματα που έχει για τη μεγάλη νίκη και την άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League: «Υπάρχει ένας "καταιγισμός" συναισθημάτων, αλλά περιμένουμε μη βγει κανείς από καμία γωνία και μας πει πως πρέπει να παίξουμε και άλλον αγώνα, με αυτά που περάσαμε όλη τη χρονιά. Ήταν δύο παιχνίδια δύσκολα, κρίθηκαν σε στιγμές και συναισθήματα. Τα πήγαμε καλά και στους δύο αγώνες και κατακτήσαμε το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή.

Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους παίκτες μου, λογιζόμασταν το φαβορί και αυτό ήταν δύσκολο. Μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Όπως είπα, είναι δύο ισάξιες ομάδες. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να τα καταφέρει, γιατί το αξίζει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ, εκτός από τις τελευταίες στιγμές στο τέλος. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες, το γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες, μας χάρισαν πολλές χαρές κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Την αφιερώνω στην οικογένεια μου, τραβάνε περισσότερες δυσκολίες απ' ότι εγώ. Και σε έναν άνθρωπο που δεν είναι κοντά μου, στον αδερφό μου».

Αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας: «Υπάρχει διάθεση, αλλά αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη χαρά, αλλά το μυαλό μας είναι πως θα περάσουμε αυτές τις στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x