Τουρκία

Συγκλονιστικός Ερντίντς: «Έχω να δω τα παιδιά μου 5 μήνες, η γυναίκα μου ζητά λεφτά & λέει πως δεν είμαι εγώ ο πατέρας»

Σοκαριστικές καταγγελίες από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μεβλούτ Ερντίντς, σύμφωνα με τον οποίον η σύζυγός του έχει εξαφανιστεί μαζί με τα παιδιά τους και του ζητά λεφτά.

Μετά από μία πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Τουρκίας, ο Μεβλούτ Ερντίντς αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2022, όμως έκτοτε η ζωή του έχει εξελιχτεί σε δράμα.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 36χρονος παλαίμαχος, η σύζυγός του έχει εξαφανιστεί εδώ και πέντε μήνες μαζί με τα παιδιά του ζευγαριού, αρνούμενη να του πει πού είναι και να του επιτρέψει να τα δει!

Ο Ερντίντς ανέφερε ότι αφού κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω mail και να της υποσχεθεί ότι θα της δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ, τότε μπόρεσε να μιλήσει με τον γιο του μέσω βιντεοκλήσης.

Επιπλέον, ο άλλοτε επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει πως η γυναίκα του αποκάλυψε πως δεν είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών (!) αρνούμενη τη διενέργεια τεστ DNA.

«Θέλω όλοι να ξέρουν τι γίνεται γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι απάνθρωπη. Η γυναίκα μου, την οποία παντρεύτηκα όταν ξεκίνησε η καριέρα μου, με παράτησε μία μέρα αφότου αυτή έφτασε στο τέλος της.

Τα λεφτά δεν ήταν ποτέ κάτι που είχε μεγάλη σημασία για μένα. Η οικογένειά μου δεν γνώρισε φτώχεια και δεν θα τη γνωρίσει τώρα»
, είπε επίσης ο Ερντίντς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x