Τουρκία

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη Φενέρμπαχτσε

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 2-1 της Φατίχ Καραγκιουμρούκ εκτός έδρας και έπιασε κορυφή στην τουρκική Super Lig.

Ζόρικη νίκη με ανατροπή για τη Φενέρμπαχτσε, που επιβλήθηκε 2-1 της Φατίχ Καραγκιουμρούκ εκτός έδρας λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

Η Φενέρ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Κελές στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτυο ημιχρόνου, με τον Τζέκο να ισοφαρίζει στο 49’ και τον Μπατσουαγί να ολοκληρώνει την ανατροπή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι οκτώ λεπτά αργότερα.

Οι αποβολές των Μέντες (76’) και Αϊσερίκ (90+7’) έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά για την ομάδα Ισμαΐλ Καρτάλ, η οποία άφησε στο -1 τη Γαλατάσαραϊ με ματς περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σογιουντσού, ο Οσάγι-Σάμουελ, ο Φρεντ, ο Καχβετσί, ο Τζέκο και ο Τάντιτς αγωνίστηκαν είτε σε όλο το ματς, είτε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ως αλλαγή δε, πέρασαν στο ματς ο Μπατσουαγί αλλά και ο Μπεκάο.

Η ενδεκάδα της Φενέρ: Λιβάκοβιτς, Αζίζ (72’ Μπεκάο), Σογιουντσού, Οσάγι-Σάμουελ, Φρεντ (90+1’ Ζάιτς), Καχβετσί (90+1’ Μουλντούρ), Κρούνιτς (46’ Μπατσουαγί), Καντίογλου, Γιουκσέκ, Τζέκο (90+6’ Ντουρσούν), Τάντιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x