Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε μία πρώτη προσέγγιση για το προσεχές παιχνίδι και ανέφερε τις τρεις εκδοχές για την ενδεκάδα.

Η πρώτη είναι το κλασικό σχήμα που έπαιξε και πήγε καλά εκτός έδρας με τη Μακάμπι (1-6), με τον ΠΑΟΚ (1-4) και με τη Φερεντσβάρος (0-1). Δηλαδή, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, πίσω από τον Ελ Καμπί.

Η δεύτερη είναι να παίξει όπως παρατάχθηκε στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη, κάνοντας μάξιμουμ μία αλλαγή, τον Ποντένσε αντί του Μασούρα και με τον Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Καμπί, σε ένα πολύ επιθετικό σχήμα.

Και η τρίτη εκδοχή είναι να παίξει όπως με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός και από καθαρή ατυχία δεν κέρδισε, με Φορτούνη «δεκάρι» και Ποντένσε με τον πιο συνεπή αμυντικά Μασούρα στα πλάγια, καθότι οι Τούρκοι έχουν δύο πάρα πολύ επιθετικετογενείς μπακ, τον Σάμουελ και τον Φερντι.

Ακούστε τι άλλο είπε για τη φημολογούμενη αλλαγή του αριθμού των ομάδων στα playoffs

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x