Τουρκία

Τραμπζονσπόρ: «Αδύνατη η μεταγραφή του Μασούρα ακόμα και με τα μισά από αυτά που ζητά ο Ολυμπιακός»

Το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μασούρα επιβεβαίωσε ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί, σημειώνοντας ωστόσο ότι η απόκτησή του είναι αδύνατη με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, αλλά όπως σημείωσε σε συνέντευξή του ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας, η υπόθεση είναι ανέφικτη για την ομάδα του λόγω των οικονομικών δεδομένων.

«Τον είχαμε ζητήσει στα μέσα της περσινής σεζόν, αλλά παρατήσαμε την υπόθεση όταν είδαμε πόσο υψηλά είναι τα νούμερα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούριο για αυτόν. Ακόμα και με τα μισά λεφτά από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, η μεταγραφή δεν θα ήταν εφικτή», είπε ο Αμπντουλάχ Αβτσί.

Παράλληλα, ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο αριθμός Ελλήνων παικτών του ρόστερ, μετά τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα, με τον ίδιο να απαντά:

«Αν μείνουμε στον ίδιο αριθμό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δείτε την περίπτωση του Σιώπη. Είτε παίζει, είτε όχι, το επίπεδο της ενέργειάς του είναι υψηλό. Ο Μπακασέτας είναι άλλος χαρακτήρας», είπε ο Αβτσί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού προκειμένου να παραχωρήσει τον Γιώργο Μασούρα ξεπερνούσαν τα 8 εκατ. ευρώ, οπότε η Τραμπζονσπόρ συζητούσε για τη μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ με ένα ποσό όχι μεγαλύτερο των 4 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η πιο ακριβή απόκτηση ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια από την Τραμπζονσπόρ ήταν αυτή του Δανού επιθετικού, Αντρέας Κορνέλιους, καταθέτοντας πάνω από 5 εκατ. ευρώ στην Πάρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x