Τουρκία

Προπονητής Φενέρμπαχτσε για την εισβολή οπαδών: «Δεν καταλαβαίνω αυτό το μίσος»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαήλ Καρτάλ, για την επίθεση που δέχτηκε η ομάδα του μετά τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ.

Σοκαρισμένος και ελαφρά τραυματίας εμφανίστηκε ενώπιον των ΜΜΕ ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαήλ Καρτάλ, μετά την επίθεση που δέχτηκε η ομάδα του από εισβολείς οπαδούς της Τραμπζονσπόρ, στον απόηχο της νίκης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Τραπεζούντα (2-3).

«Δεχτήκαμε επίθεση με τρόπο που δεν περιμέναμε και ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω. Από το πρώτο ημίχρονο μάς πετούσαν αντικείμενα, πλαστικά αλλά και μεταλλικά μπουκάλια. Ένα από αυτά προσγειώθηκε στο κεφάλι μου, κάποια άλλα στο σώμα μου, ενώ τραυματίστηκαν και συνεργάτες μου. Όμως δεν προκαλέσαμε ούτε στιγμή. Ούτε και πέσαμε κάτω για να οδηγήσουμε σε διακοπή το παιχνίδι. Ίσα-ίσα θέλαμε να συνεχιστεί το ματς και μείναμε στον αγωνιστικό χώρο. Μετά ισοφαριστήκαμε από το 0-2 σε 2-2, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος πήγα να συγχαρώ τους παίκτες της Τραμπζονσπόρ και είδα τους παίκτες μου να πανηγυρίζουν στο γήπεδο, όταν ξαφνικά εισέβαλαν οπαδοί από τις κερκίδες και τους επιτέθηκαν», ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός.

«Όταν είχαμε χάσει από την Τραμπζονσπόρ στην 22η αγωνιστική δεν τους πείραξε κανείς που πανηγύριζαν, είναι δικαίωμα αυτό για κάθε ποδοσφαιριστή. Το γιόρτασαν και έφυγαν χωρίς πρόβλημα από το γήπεδο. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε μας τώρα; Δεν το καταλαβαίνω.! Δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει αυτό το μίσος, όταν δεν υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων μας. Δεχόμασταν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έπρεπε να το διακόψει, αλλά δεν το έκανε, πήγε να το τελειώσει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε όλοι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα, αυτά τα φαινόμενα πρέπει να τελειώσουν! Πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω κάτι τέτοιο. Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, αλλά δεν με ενοχλεί. Είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα στο δρόμο. Δεν πρόκειται να κάνω τον τραυματία για να διακοπεί το παιχνίδι, αν και θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν είμαι τέτοιος. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι καλά τι συνέβη και να μην ξαναγίνει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x