Τουρκία

Ποινή-χάδι στην Ανκαραγκιουτσού για τη γροθιά του προέδρου στον διαιτητή!

Με πέντε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους περίπου 64.000 ευρώ (σ.σ. 2 εκατ. τουρκικές λίρες) τιμωρήθηκε η Ανκαραγκιουτσού για τη γροθιά του προέδρου της στον διαιτητή!

Στα… μαλακά έπεσε η Ανκαραγκιουτσού για την απαράδεκτη και κατακριτέα ενέργεια του προέδρου της, ο οποίος γρονθοκόπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ.

Η πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος Τουρκίας επέβαλε στην ομάδα της Άγκυρας τιμωρία πέντε αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 2 εκατ. τουρκικών λιρών (σ.σ. περίπου 64.000 ευρώ).

Από 'κει και πέρα, όπως είναι φυσικό η τιμωρία ήταν πολύ πιο βαριά στον... δράστη πρόεδρο, Φαρούκ Κοτσά, στον οποίο απαγορεύτηκε η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στο μεταξύ, πριν από μερικά 24ωρα ο ίδιος είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του.

Την ίδια στιγμή, μένει να φανεί το πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα, καθώς έπειτα από το συγκεκριμένο -και θλιβερό- επεισόδιο, οι αγώνες αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x