Τουρκία

Η Τράμπζονσπορ του απόντα Μπακασέτα λύγισε την Άδανα Ντεμίρσπορ, βασικός ο Σιώπης

Η Τράμπζονσπορ επικράτησε εντός έδρας της Άδανα Ντεμίρσπορ με σκορ 4-1, πλησιάζοντας στον πόντο την τέταρτη θέση. Βασικός ο Σιώπης, απών ο Μπακασέτας, με παίκτη λιγότερο από το 22' οι φιλοξενούμενοι.

Με τον Τάσο Μπακασέτα στα πιτς και τον Μανώλη Σιώπη να είναι βασικός και να αγωνίζεται μέχρι το 77ο λεπτό, η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Άδανα Ντεμίρσπορ με 4-1 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και την πλησίασε στην 4η θέση σε απόσταση ενός βαθμού.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 22', μετά την αποβολή του Μπελαντά κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Γιαζιτσί από το 8' και να αντέξουν μέχρι το 78΄λεπτό όταν και ο Βίτορ Ούγκο έγραψε το 2-1.

Με την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα να καταρρέει και στο υπόλοιπο του αγώνα και να δέχεται δύο ακόμα γκολ για το τελικό 4-1.

Το ματς:

Η Τραμπζονσπόρ μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά με σκοπό να σκοράρει και να πλησιάσει τη νίκη που θα την έφερνε στο μείον ένα από την αντίπαλο της και την 4η υπερπρονομιούχο θέση.-

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 8΄. Μετά την αποβολή του Μπελαντά στο 22΄θα πίστευε κανείς πως η πλάστιγγα θα έγερνε υπέρ της ομάδας του Άμπντουλά Αβτσί με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν αντίθετη άποψη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Εντιαγέ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα και η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα θα διατηρήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι και το 78ο λεπτό , όταν ο 31χρονος Βραζιλιάνος Βίτορ Ούγκο θα πετύχει το γκολ που θα αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Με την Άδανα Ντεμίρσπορ να αδειάζει ψυχολογικά ύστερα από την υπερπροσπάθεια με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα από την Τραπεζούντα θα σκοράρει δύο ακόμα φορές με τον Βίσκα στο 81΄και τον Μποζόκ στο 94΄και θα καταφέρει να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους νικητές είναι πάλι εντός έδρας απέναντι στην Καϊσερίσπορ, ενώ οι ηττημένοι θα δοκιμαστούν κόντρα στη Αντάλιασπορ στο σπίτι τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x