Κύπελλο Ελλάδας

Tuttomercato: «Ο Λιβάγια βρήκε ηρεμία και καταξίωση στην… κιτρινόμαυρη ακτή του»

Την ποδοσφαιρική Ιθάκη που βρήκε ο Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ περιέγραψε (με αφορμή τα καθοριστικά του γκολ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη) η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato».

Απήχηση και στην Ιταλία είχαν τα κατορθώματα του Μάρκο Λιβάγια στη δραματική ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη.

Με αφορμή τα γκολ του Κροάτη που χάρισαν την πρόκριση στην ΑΕΚ, η γνωστή ιστοσελίδα «tuttomercato» έκανε αναφορά στην ποδοσφαιρική Ιθάκη που βρήκε στην «Ένωση».

«Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά του Μάρκο Λιβάγια στην Αθήνα. Σε αυτή την δική του “κιτρινόμαυρη» ακτή” βρήκε αυτή την ηρεμία και την καταξίωση που στις προηγούμενες εμπειρίες του δεν είχε βρει ποτέ. Μετά από 10 γκολ στην πρώτη σεζόν (σε 42 εμφανίσεις) ο Κροάτης είχε φτάσει τα 12 γκολ σε 38 παιχνίδια», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα. Και συνεχίζει:

«Απόψε (σ.σ. την Τετάρτη) ήταν το αποφασιστικό στήριγμα της ΑΕΚ στον ημιτελικό του ελληνικού Κυπέλλου εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης και έφτασε τα 14 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Τώρα στοχεύει να βελτιωθεί και ίσως ακόμη και να καταφέρει να πετύχει “διπλούς” αριθμούς και στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής είναι στα 8 τέρματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x