Κανένα αδιέξοδο δε φαίνεται να υπάρχει για τη φετινή Μίλαν, η οποία δείχνει ανίκανη να πάρει ακόμη και νίκη γοήτρου, καθώς γνώρισε ακόμη μία εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Σασουόλο (3-2) για την 36η αγωνιστική της Serie A. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι «ροσονέρι».
Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε για καμία από τις δύο ομάδες, όμως η Σασουόλο ήταν εκείνη που πίεσε και στο 13’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ ύστερα από τραγικό λάθος του Ντιέγκο Λόπεθ.
Ο Μπεράρντι έκανε το μακρινό σουτ, ο Ισπανός μπλόκαρε, όμως η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και πήγε προς το τέρμα. O τερματοφύλακας των «ροσονέρι» την έπιασε και πάλι, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή όχι, με τον διαιτητή πάντως να δείχνει σέντρα.
Στο 31’ ο Μπεράρντι διπλασίασε τα τέρματά του αλλά και το προβάδισμα της ομάδας του, όταν σε αντεπίθεση, ξέφυγε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-0.
Η Μίλαν δεν το έβαλε κάτω και δύο λεπτά αργότερα, ο Μποναβεντούρα έκανε… πλάκα στους αμυντικούς της Σασουόλο μειώνοντας σε 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 51’. Ο Σούσο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Άλεξ με κεφαλιά έκανε το 2-2, με τους γηπεδούχους πάντως να ζητούν επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά τους, Αντρέα Κονσίλι, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήγε με δύναμη επάνω του στην προσπάθειά του να πιάσει την κεφαλιά.
Το μομέντουμ έδειχνε Μίλαν, όμως έξι λεπτά αργότερα οι ισορροπίες άλλαξαν με τον Μποναβεντούρα να βλέπει τη δεύτερή του κίτρινη, για χέρι στο… κέντρο του γηπέδου.
Η Σασουόλο αναθάρρησε και αφού στην αρχή ο Ντιέγκο Λόπεθ της είπε «όχι» σε μία καλή ευκαιρία του Σανσόνε, εμφανίστηκε ξανά ο Μπεράρντι.
Ο 20χρονος έγινε ο τελικός αποδέκτης σε μία όμορφη αντεπίθεση των γηπεδούχων, με τον Ζάζα να του βγάζει μία συρτή μπαλιά… πάρε-βάλε, με τον Ιταλό να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ-τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 77’.
Στα λεπτά που απέμειναν, οι γηπεδούχοι άλλαζαν τη μπάλα περιμένοντας το τελικό σφύριγμα, με τους Μιλανέζους να μένουν με εννέα παίκτες, καθώς ο Σούσο έκανε ένα επικίνδυνο (και αχρείαστο) μαρκάρισμα με τις τάπες.
Έτσι, η… αδιάφορη Σασουόλο έφτασε τους 43 βαθμούς και την 11η θέση, με τη Μίλαν να γνωρίζει την τέταρτή της ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μένοντας έτσι στους 46 βαθμούς και τη δέκατη θέση, με τα «σύννεφα» πάνω από τον πάγκο του Φίλιπο Ιντζάγκι να πληθαίνουν ακόμη περισσότερο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:
Σάββατο (16/05)
Ίντερ-Γιουβέντους 1-2
(9' Ικάρντι - 42' πεν. Μαρκίζιο, 83' Μοράτα)
Σαμπντόρια-Λάτσιο 0-1
(54' Χεντιλέτι)
Κυριακή (17/05)
Σασουόλο-Μίλαν 3-2
(13’,31’,77’ Μπεράρντι – 33’ Μποναβεντούρα, 51’ Άλεξ)
Αταλάντα-Τζένοα (16:00)
Βερόνα-Έμπολι (16:00)
Κάλιαρι-Παλέρμο (16:00)
Τορίνο-Κιέβο (16:00)
Ρόμα-Ουντινέζε (21:45)
Δεύτερα (18/05)
Φιορεντίνα-Πάρμα (20:00)
Νάπολι-Τσεζένα (22:00)
Η επόμενη (17η) αγωνιστική:
Σάββατο (23/5)
Παλέρμο-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Νάπολι (21:45)
Κυριακή (24/5)
Έμπολι-Σαμπντόρια (13:30)
Κιέβο-Αταλάντα (16:00)
Τσεζένα-Κάλιαρι (16:00)
Πάρμα-Βερόνα (16:00)
Τζένοα-Ίντερ (16:00)
Λάτσιο-Ρόμα (16:00)
Ουντινέζε-Σασουόλο (16:00)
Μίλαν-Τορίνο (21:45)
Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






