Βέλγιο

Στην Αντβέρμπ μέχρι το 2026 ο Μπιόρν Ένγκελς!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ύστερα από τέσσερα χρόνια σε Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία, επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αντβέρμπ.

Στα... πάτρια εδάφη επιστρέφει ο Μπιόρν Ένγκελς ύστερα από τέσσερα χρόνια καριέρας σε Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία, με την βελγική Αντβέρμπ να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος πλέον στόπερ βρέθηκε στην Αγγλία και την Premier League φορώντας τη φανέλα της Άστον Βίλα, καταγράφοντας 17 συμμετοχές με ένα γκολ. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν ήταν εκτός πλάνων του Ντιν Σμιθ, αφού δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι με τους «χωριάτες».

Να θυμίσουμε, πως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2007, ο Ολυμπιακός είχε βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κλαμπ Μπριζ, με στόχο να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Ωστόσο, οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν ποτέ, με τον Ένγκελς να αποχωρεί έναν χρόνο μετά με προορισμό τη Ρεμς, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x