Βέλγιο

Ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Αντβέρπ και Σεν Ζιλουάζ για τον τίτλο, «περιμένει» ο Παναθηναϊκός!

Η Αντβέρπ πήρε προβάδισμα για τον τίτλο χάρη σε γκολ του Γιάνσεν, η Σεν Ζιλουάζ έμεινε με 10 αλλά δεν μάσησε και ισοφάρισε στο 80’, με τις δύο τους να πηγαίνουν ισόβαθμες στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ανοιχτούς λογαριασμούς ως προς την κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος άφησε το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε Αντβέρπ και Σεν Ζιλουάζ, μετά το μεταξύ τους 1-1 για την προτελευταία αγωνιστική των play-offs…

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με το 16o φετινό γκολ του Γιάνσεν στην «μεγάλη κατηγορία», μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν… πρίμα για την Αντβέρπ, καθώς η ομάδα των Βρυξελλών είδε τον Λίνεν να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 57’.

Ωστόσο, η Σεν Ζιλουάζ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, στο 80ο λεπτό, έστω και με την βοήθεια του Βερμίρεν, ο οποίος με αυτογκόλ έκανε το 1-1 και κράτησε… ζωντανή την αντίπαλό του στην «κούρσα» για τον τίτλο, αφού οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες με 46 πόντους!

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αμβέρσας φιλοξενείται από την Γκενκ ενώ οι σημερινοί φιλοξενούμενοι υποδέχονται την Κλαμπ Μπριζ, με την Γκενκ να… καραδοκεί πάντως, έχοντας 42 βαθμούς αλλά και δύο ματς να παίξει.

Θυμίζουμε ότι η Αντβέρπ υπερέχει στην ισοβαθμία της Σεν Ζιλουάζ ενώ όποια εκ των τριών τερματίσει τελικά στη δεύτερη θέση θα είναι πιθανή υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Κυριακή 28/5
Αντβέρπ-Σεν Ζιλουάζ 1-1
(14' Γιάνσεν - 80' αυτ. Βερμίρεν)

Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ (19:30)

Η βαθμολογία:
1. Αντβέρπ 46
2. Σεν Ζιλουάζ 46
3. Γκενκ 42
4. Κλαμπ Μπριζ 33

Η τελευταία αγωνιστική:
Κυριακή 04/06
Γκενκ-Αντβέρπ
Σεν Ζιλουάζ-Κλαμπ Μπριζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x