Βέλγιο

Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μόλενμπεκ η Άντερλεχτ - Απόδραση από το Κόρτραϊκ για την Αντβέρπ

Η Άντερλεχτ με πληθωρική εμφάνιση, πέρασε άνετα με σκορ 3-0 από την έδρα της Μόλενμπεκ, ενώ σημαντική νίκη στην έδρα της Κόρτραϊκ (0-1) πήρε και η Αντβέρπ.

Συνεχίζει το κυνήγι στη Σεν Ζιλουάζ η Άντερλεχτ! Οι μωβ έκαναν παρέλαση στην έδρα της συμπολίτισσας, Μόλενμπεκ την οποία και... σάρωσαν με σκορ 3-0 για την 29η αγωνιστική της Jupiler League, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Φερτόνχεν μόλις στο 10' έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μπράιαν Ρίμερ, ενώ πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο ματς, ο Ντρέγερ έγραψε το 2-0! Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε στο 31' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο κατόπι της Άντερλεχτ, αλλά με 12 λιγότερους βαθμούς η πρωταθλήτρια Αντβέρπ. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Κόρτραϊκ, όμως με το γκολ Ιλενιχενά στο 31' πήρε σπουδαίο τρίποντο και μπήκε οριστικά στα playoffs.

Ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στο Σαρλερούα με την ομώνυμη ομάδα να μην εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε απέναντι στην Σερκλ Μπριζ, παραμένοντας έτσι στο +3 από την ζώνη των playouts.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8/3
Μαλίν-Βέστερλο 3-1

Σάββατο 9/3
Μόλενμπεκ-Άντερλεχτ 0-3
Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ 0-0
Κόρτραϊκ-Αντβέρπ 0-1

Κυριακή 10/3
Γκενκ-Σταντάρ Λιέγης
Μπριζ-Λέουβεν
Ουνιόν Σ.Ζ.-Γάνδη
Έουπεν - Σεντ Τρούιντεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x