Βέλγιο

Λύγισε τη Μαλίν, πήρε τη νίκη και έπιασε κορυφή η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ επικράτησε με 3-1 της Μαλίν για τη 10η αγωνιστική της Jupiler Pro League και ανέβηκε, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έκανε άλμα κορυφής και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις η Άντερλεχτ! Η ομάδα του Μπράιαν Ρίμερ επικράτησε με 3-1 της Μαλίν για τη 10η αγωνιστική της Jupiler Pro League και ανέβηκε, προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και στο +2 από τις Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και Γάνδη, οι οποίες έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα των Βρυξελλών μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο 14', ενώ ο Ντόλμπεργκ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του στη μια ώρα παιχνιδιού (60'). Ο Στορμ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους στο 73', οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, αφού η Άντερλεχτ έλεγξε μέχρι το τέλος το υπέρ της αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις (90+3') ο Αμούζου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο άλλα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, η Βέστερλο με το γκολ του Ντασί στο 35' έκαμψε την αντίσταση της Κορτράικ στη «μάχη» των ουραγών και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, η Σερκλ Μπριζ επικράτησε με 3-2 της Λέουβεν με νικητήριο γκολ στο 87' και μπήκε στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, βάζοντας έτσι τέλος στην κακή περίοδο που ήταν το τελευταίο διάστημα με τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x