Βέλγιο

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Άντερλεχτ

Στην 3η θέση του βελγικού πρωταθλήματος ανέβηκε η Άντερλεχτ, η οποία επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Σαρλερουά. Στο 1-1 Μουσκρόν και Μπέβερεν.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε την Τρίτη (19/1) η Άντερλεχτ κόντρα στη Σαρλερουά, την οποία και κέρδισε εύκολα 3-0 εντός έδρας για την 25η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο την επανέφερε στις νίκες ύστερα από δύο αγωνιστικές και την ανέβασε στην 3η θέση (με 35 βαθμούς), στο -3 από την Γκενκ και στο -10 από την Κλαμπ Μπριζ (οι οποίες έχουν αγώνα λιγότερο). Από την άλλη, η Σαρλερουά παρέμεινε στην 5η θέση με 33 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, την οποία «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος χάρη στις εκτελέσεις πέναλτι των Ενμετσά (23’) και Φλαπ (45’+1’). Στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν κάπως ταχύτητα, ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ πέρα από εκείνο του Αμούζου στο 81’.

Στο άλλο ματς της ημέρας, εκείνο μεταξύ της 16ης Μουσκρόν και της 17ης Μπέβερεν, έγινε ένας κακός χαμό στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 89’ με τον Αγκιουζούλ και ενώ πίστευαν ότι κρατούν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό τρίποντο -στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού- ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φρέι να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους.




Διαβάστε ακόμα:

Δανεικός στην Άντερλεχτ ο Ντιαμπί

Άνετο «διπλό» για την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ

Νέα γκέλα για Γκενκ, απομακρύνεται η κορυφή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x