Βέλγιο

Πήρε το ντέρμπι κι ανέβηκε κορυφή η Αντερλεχτ

Έτοιμη να επιστρέψει στον «θρόνο» της η Αντερλεχτ, αφού επικράτησε 2-1 στις Βρυξέλλες της Σεν Ζιλουάζ στο ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League και την προσπέρασε.

Δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος η Αντερλεχτ. Οι «αντερλεχτουά» νίκησαν 2-1 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» στο ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και την προσπέρασαν με +3 στην πρώτη θέση, γινόμενοι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στη μονίμως πρώτη της κανονικής περιόδου.

Ο Ντόλμπεργκ έκανε το 1-0 στο 11’, η αποβολή του Ντεπάστ στο 64’ έφερε πέναλτι και το 1-1 από τον Πουέρτας στο 66’, όμως στο 76’ ο Αμούζου έκανε το 2-1 και χάρισε τη μεγάλη νίκη στους πρωτευουσιάνους.

Σόκαρε τη Γάνδη η Λέουβεν, επικρατώντας της 2-1 εντός έδρας για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ για την έξοδο στο Europa Conference league και διατήρησε τη Μαλίν στο -1 πίσω της, με τους γηπεδούχους όντες αδιάφορους ουσιαστικά για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x