Βέλγιο

Έσωσε τον βαθμό στο 92' του ντέρμπι κορυφής με την Σεν Ζιλουάζ η Άντερλεχτ

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής της κορυφαίας κατηγορίας του Βελγίου, με τη Σεν Ζιλουάζ να προηγείται 2-0 πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα και με την Άντερλεχτ να ισοφαρίζει με γκολ στο 92'!

Επέστρεψε από την... κόλαση του 0-2 και έσωσε τον βαθμό με γκολ στο 90'+2' η Άντερλεχτ, στο ντέρμπι κορυφής με τη Σεν Ζιλουάζ!

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας (στο +8 από την αποψινή της αντίπαλο) προηγήθηκαν με 2-0 πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, χάρη σε γκολ των Νίλσον (8') και Αμούρα (29'), πριν η Άντερλεχτ μειώσει με τον Βερτόνγκεν στο 35' και ισοφαρίσει για το τελικό 2-2 με τον Τοργκάν Αζάρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε και η εκτός έδρας αναμέτρηση της Γκενκ με την Σιντ Τρούιντεν, αποτέλεσμα που την αφήνει πολύ μακριά (-16) από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σορ σκόραρε για την Γκενκ στο δεύτερο κιόλας λεπτό του ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι για την ισοφάριση με τον Στέουκερς στο 74'. Στο 85' ο Αρτεάγκα άφησε την Γκενκ με παίκτη λιγότερο, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 90' η Σεντ Τρούιντεν ισοφάρισε, με γκολ του Ίτο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες πριν το φινάλε, με τον Χέινεν να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'+6'.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για την 22η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος, η Αντβέρπ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Έουπεν, μένοντας κολλημένη στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μαλίν επιβλήθηκε 3-1 της Μόλενμπεϊκ.

Η 22η αγωνιστική:

Παρασκευή 26/1
Σερκλ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης 1-1

Σάββατο 27/1
Κορτράικ-Λέουβεν 0-0
Γάνδη-Βέστερλο 2-2
Σαρλερουά-Μπριζ 1-4

Κυριακή 28/1
Σιντ Τρούιντεν-Γκενκ 1-1
Έουπεν-Αντβέρπ 1-0
Άντερλετ-Σεν Ζιλουάζ 2-2
Μαλίν-Μόλενμπεϊκ 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x