Βέλγιο

Έκανε το καθήκον της και συνεχίζει το κυνήγι η Άντερλεχτ!

Η Άντερλεχτ πήρε μια επαγγελματική νίκη, επικρατώντας 2-0 της Σερκλ Μπριζ και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σεν Ζιλουάζ στους έξι βαθμούς.

Το κυνήγι της Σεν Ζιλουάζ συνεχίζει η Άντερλεχτ! Η ομάδα του Μπράιαν Ρίμερ πήρε μια επαγγελματική νίκη επικρατώντας 2-0 της Σερκλ Μπριζ και μείωσε τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της πρωτοπόρου της βαθμολογίας τη χθεσινή ημέρα.

Δυνατό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Nτρέιερ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αουγκούστινσον και άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου. Για να έρθει στο 52’ ο Βάσκες, που είχε μπει στην ανάπαυλα στο ματς, να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην Άντερλεχτ και να κλειδώσει το τρίποντο που έστειλε την ομάδα του στους 42 βαθμούς και άφησε τους φιλοξενούμενους στην 7η θέση.

Νίκη ανάσα για τη Σαρλερουά, η οποία επικράτησε 3-1 της Μαλίν και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, με τους χαμένους να βρίσκονται στο +1 από αυτή. Ζοργκάν (2’) και Σιλά (28’) έδωσαν γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους απλά να καταφέρνουν να μειώσουν στο 66’ με τον Μπασέτ αλλά δεν απέφυγαν την ήττα, αφού ο Ζοργκάν σκόραρε εκ νέου στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στο 1-1 κόλλησαν Σταντάρ Λιέγης και Σιντ Τρούιντεν, μένοντας σε απόσταση από την εξάδα. Όλα τα λεφτά τα τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση, αφού ο Φουχίτα στο 86’ άνοιξε το σκορ και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν αγκαλιά με μια τεράστια νίκη, αλλά ο Κανγκά με πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε τους γηπεδούχους από τα χειρότερα.

Η 20η αγωνιστικη:
Τρίτη (26/12)Γκενκ-Ανβέρπ 3-0
Κορτράικ-Γάνδη 0-2
Λέουβεν-Έουπεν 3-0
Βέστερλο-Μόλενμπεκ 3-0
Κλαμπ Μπριζ-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 1-1

Τετάρτη (27/12)
Σταντάρ Λιέγης-Σεντ Τρούιντεν 1-1
Άντερλεχτ-Σερκλ Μπριζ 2-0
Σαρλερουά-Μαλίν 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x