Ελλάδα

Αντιδήμαρχος Σύρου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τιμή μας να έχουμε συμπατριώτη τον Πρίντεζη»

Ο Αντιδήμαρχος Σύρου, Μηνάς Αληφραγκής μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Stoiximan AegeanBall Festival και την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στο νησί.

Για τη μεγάλη σημασία που έχει για τη Σύρο η διεξαγωγή του Stoiximan AegeanBall Festival μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μηνάς Αληφραγκής.

Ο αντιδήμαρχος Σύρου Ερμούπολης αναφέρθηκε στη γιορτή που στήθηκε για τέταρτη φορά, μετά από τη διακοπή λόγω πανδημίας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εμπνευστή της διοργάνωσης, Γιώργο Πρίντεζη.

Αναλυτικά, όσα είπε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Σύρο, Παναγιώτη Κεφαλά:

«Είναι μια γιορτή. Είναι μεγάλη τιμή να γίνεται αυτή η διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Πρίντεζη που είναι ο εμπνευστής. Δεν είναι μόνο μια εκδήλωση αθλητικού χαρακτήρα. Δείχνει κοινωνικό πρόσωπο του Πρίντεζη και όλων των παικτών που συμμετέχουν. Είναι πολύ σημαντικό. Σαφώς και μας έχει λείψει, είναι η τέταρτη διοργάνωση που γίνεται στο νησί και λόγω πανδημίας είχε σταματήσει. Το περίμεναν όλοι οι Συριανοί και όχι μόνο. Είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν συμπατριώτη, που τιμάει τον αθλητισμό, αλλά και το ήθος του».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι ένα υπόδειγμα αθλητή και ήθους. Ένας άνθρωπος που διαφημίζει παγκοσμίως το νησί και είναι ιδιαίτερη τιμή να τον έχουμε συμπατριώτη μας. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι ότι δεν ξεχνάει αυτό το νησί. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προβληθεί η Σύρος»

Για το πόσο δύσκολο ήταν να γίνει πραγματικότητα η διοργάνωση: «Σαν δημοτική Αρχή βάλαμε ένα στοίχημα, να βοηθήσουμε όσο γίνεται. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά με το κέφι που στήθηκε η διοργάνωση υπάρχει ένα άριστο αποτέλεσμα»

Για το αν γίνει θεσμός: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Πιστεύω ότι ο Γιώργος Πρίντεζης κάτι θα κάνει. Είναι ο άνθρωπος που πάντα θα προάγει το νησί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x