Oλλανδία

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Κρίσιμο για το μέλλον του Στάιν το ντέρμπι με τη Φέγενορντ

Σε περίπτωση ήττας του Άγιαξ από τη Φέγενορντ σήμερα, όλα δείχνουν πως ο Μόρις Στάιν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League.

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Μόρις Στάιν. Ο προπονητής του Άγιαξ έχει κάνει κακό ξεκίνημα στην ομάδα, αφού στην Eredivisie ο Αίαντας μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ και στους ομίλους του Europa League ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία (3-3) απέναντι στη Μαρσέιγ.

Ο 49χρονος Ολλανδός τεχνικός έκανε το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα, αφού πρώτη φορά κοουτσάρει ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Άγιαξ, μιας και νωρίτερα είχε βρεθεί σε Σπάρτα Ρότερνταμ, Μπρέντα, Αλ-Γουάχντα, Φένλο και Ντεν Χάαγκ.

Το σημερινό μεγάλο ντέρμπι στην Eredivisie απέναντι στη Φέγενορντ είναι κρίσιμο για τον Μόρις Στάιν. Εφόσον ο Άγιαξ ηττηθεί και σήμερα, τότε όλα δείχνουν πως η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League θα ψάξει για τον διάδοχό του. Ωστόσο, ακόμη και η ισοπαλία απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, ενδέχεται και πάλι να του κοστίσει τη θέση του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν, πάντως, μετά το απογευματινό παιχνίδι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x