Oλλανδία

Διαλύει τον θλιβερό Άγιαξ στο πρώτο ημίχρονο η Φέγενορντ - Τα «έσπασαν» οι οπαδοί του!

Ο Άγιαξ έκανε τραγικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Φέγενορντ, αφού βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 εντός έδρας! Η εικόνα μάλιστα εξόργισε τους φιλάθλους του, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο!

Τις τραγικές εμφανίσεις συνεχίζει ο Άγιαξ!

Ο «Αίαντας» φιλοξενεί τη Φέγενορντ, σε ένα από τα μεγαλύτερα ολλανδικά ντέρμπι. Ωστόσο, μόνο τέτοιο δεν ήταν στο πρώτο μέρος, αφού οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε... πάρτι, παίρνοντας προβάδισμα με σκορ 3-0 πριν την ανάπαυλα.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το πρώτο μέρος ήταν ο Σαντιάγο Χιμένες, που σκόραρε στο 9', έβαλε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 18' και έδωσε την ασίστ για το 3-0 του Παϊσάο στο 37'.

Μάλιστα, μετά το τρίτο γκολ κάποιοι από τους οπαδούς του Άγιαξ πέταξαν αντικείμενα, καπνογόνα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το ματς τελικά συνεχίστηκε, ωστόσο ο διαιτητής τόνισε πως θα διακοπεί οριστικά σε περίπτωση νέων επεισοδίων.

Η κρίση στον Άγιαξ συνεχίζεται, επομένως, σε ένα ματς μάλιστα που υποτίθεται πως θα κρίνει το μέλλον του Μόρις Στάιν στον πάγκο. Θυμίζουμε ότι η ολλανδική ομάδα είναι στον όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League, και θα φιλοξενηθεί από την Ένωση στην επόμενη αγωνιστικη, 5 Οκτώβρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x