Ισπανία

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Τραυματίστηκε ο Μπαλντέ στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ. Ο 21χρονος Ισπανός τραυματίστηκε στην προπόνηση των «μπλαουγκράνα» στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και οι Καταλανοί αναφέρουν πως η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Παρόλα αυτά, τα Μέσα της Ισπανίας σημειώνουν πως ο Μπαλντέ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, ενώ είχε τραυματιστεί ξανά στο ίδιο σημείο και τότε είχε χρειαστεί έναν μήνα για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Champions League θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου και αν σκεφτούμε ότι την τελευταία φορά δεν είχε επανέλθει τόσο γρήγορα, τότε θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x