Oλλανδία

Οι οπαδοί της Άντο Ντε Χάαγκ έδωσαν 8.000 ευρώ στους παίκτες!

Σε μία συμβολική κίνηση οι οργανωμένοι οπαδοί της Άντο Ντε Χάαγκ, οι οποίοι έδωσαν «πριμ» στους παίκτες πριν από το χθεσινό παιχνίδι με την Χέρενφεν.

Από το κακό στο χειρότερο πάει τη φετινή σεζόν η Άντο Ντε Χάαγκ.

Ο σύλλογος της Χάγης βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Eredivisie, σε μία από τις πιο κακές πορείες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες ενόψει του αγώνα με την Χέρενφεν.

«Δεν ήταν ούτε πολύ τυχεροί, αλλά έχουμε πει ότι είμαστε κοντά τους. Είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας και είναι κάτι που κάνουμε όλη μας τη ζωή», είπε ένας από τους πρωτοστάτες της συγκεκριμένης ενέργειας.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Άντο συγκέντρωσαν το ποσό των 8.000 ευρώ, το οποίο έδωσαν στους ποδοσφαιριστές για να τους δείξουν με αυτό τον συμβολικό τρόπο πως βρίσκονται κοντά στην ομάδα και περιμένουν καλύτερα αποτελέσματα το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, το απόγευμα η Άντο Ντε Χάαγκ ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Χέρενφεν, έχοντας μέχρι τώρα 14 ήττες, 9 ισοπαλίες και μόλις 2 νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x