Ισπανία

Αντσελότι: «Θα έμενα στη Ρεάλ για όλη μου τη ζωή»

Ο Κάρλο Αντσελότι θα ήθελε να μείνει για πάντα στη Ρεάλ.

Την ώρα που η ομοσπονδία της Βραζιλίας τον επιθυμεί διακαώς στον πάγκο της εθνικής ομάδας και φήμες θέλουν τη Ρεάλ να αναζητεί τον διάδοχό του, ο Κάρλο Αντσελότι δηλώνει αιώνια πιστός στην «βασίλισσα».

«Θέλω να μείνω στη Ρεάλ, είμαι χαρούμενος εδώ. Το έχω πει πολλές φορές, θα έμενα για πάντα στη Ρεάλ», διαβεβαιώνει ο Ιταλός προπονητής, σύμφωνα με την Marca.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης, ο Αντσελότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ενώ και η Ρεάλ δεν έχει λάβει καμία απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους, τη στιγμή που ο προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου 2024.

Οι Βραζιλιάνοι περιμένουν πώς και πώς τον «Καρλέτο», πορεύονται μετά το Μουντιάλ με υπηρεσιακό προπονητή, ενώ έχουν βάλει ως… μέσο τους Ρονάλντο και Κακά για να πείσουν τον πολύπειρο τεχνικό να αναλάβει την «σελεσάο».

Την ίδια στιγμή, σενάρια θέλουν τη Ρεάλ να ψάχνει μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της και να εξετάζει από την ανάθεση των ηνίων σε κάποιον φτασμένο προπονητή ή ακόμη και στην προαγωγή του θρύλου Ραούλ από την Καστίγια στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x