Ελλάδα

Σαν… Ιάπωνες η K19 της ΑΕΚ: Άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια της Ρεάλ και έλαβε συγχαρητήρια

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ άφησε… λαμπίκο τα αποδυτήρια που χρησιμοποίησε μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ λαμβάνοντας τα εύσημα από τους διοργανωτές.

Μια κίνηση που αν μη τι άλλο μαρτυρά πως εκπαιδεύονται σωστά, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά πρωτίστως ως ευσυνείδητοι πολίτες, έκαναν τα μέλη της Κ19 της ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για το AL ABTAL INTERNATIONAL CUP (4-0), οι «κιτρινόμαυροι» δεν άφησαν… χάος στα αποδυτήρια, αλλά φρόντισαν να καθαρίσουν τα πάντα και να τα παραδώσουν σε ανάλογη κατάσταση με αυτή που τα παρέλαβαν θυμίζοντας τους… Ιάπωνες που καθαρίζουν τις κερκίδες ακόμη και των αντιπάλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η εξαιρετική αγωγή που έδειξε η Κ19 της ΑΕΚ απέσπασε τα εύσημα από τους διοργανωτές.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook αναφέρει:

«Αυτές οι δύο εικόνες απέχουν χρονικά μόνο λίγα λεπτά. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τα αποδυτήρια της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το AL ABTAL INTERNATIONAL CUP. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον ίδιο χώρο αμέσως μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν καθαρίσει μόνοι τους τα αποδυτήρια!

Οι επικεφαλής της αποστολής δέχθηκαν συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στη Μαδρίτη, όπου φιλοξενήθηκε και αγωνίστηκε η ομάδα. Στις δύο μέρες που βρέθηκε εκεί η Κ19 της ΑΕΚ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συμπεριφορά και την εν γένει παρουσία της. Απέσπασε, όμως, θετικά σχόλια και για τις αγωνιστικές της αρχές, παρά την ήττα.

Η αποστολή επιστρέφει αυτή την ώρα στην Αθήνα. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο ΝΠΣ στο Γαλάτσι (14.30) για το πρωτάθλημα Super League K19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x