Stoiximan Super League

Καλύπτει τα κενά της η ΑΕΚ

Happy end είχε για την ΑΕΚ το… σίριαλ με τον Όλεγκ Νταντσένκο και η «Ένωση» επιχειρεί να πάρει τερματοφύλακα, με τον Μίκαελ Βέριπς να είναι σε πρώτο πλάνο.

Στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ προχωράει για δύο κινήσεις, ώστε να καλύψει τα κενά που είχαν διαπιστωθεί σε θέσεις-κλειδιά.

Εδώ και καιρό η «Ένωση» έψαχνε για έναν παίκτη για να δώσει λύση στο δεξί άκρο της άμυνας και παράλληλα έναν τερματοφύλακα για να καλύψει την… ανασφάλεια στην «κιτρινόμαυρη» εστία.

Μετά από ένα… σίριαλ στην υπόθεση του Όλεγκ Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ έφτασε τελικά χθες το βράδυ στην Αθήνα, με περιπετειώδη τρόπο λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος αναχώρησε οδικώς από την Αττάλεια για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί πέρασε στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα.

Ο Νταντσένκο θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, καθώς η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του παίκτη έναντι 1 εκατ. ευρώ από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ το προηγούμενο διάστημα συζητούσε με τους Ρώσους για τον δανεισμό του και η Ούφα είχε «στυλώσει» τα πόδια και δεν επέτρεπε την διακοπή του δανεισμού του.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η πίεση που άσκησε στην Ούφα και τελικά υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ιστορία.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση και τερματοφύλακα, με τον Μίκαελ Βέριπς να είναι ο «εκλεκτός» για να διαδεχθεί τους Τσιντώτα και Αθανασιάδη που δεν έχουν αποδώσει αυτά που περίμεναν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.



Ο Βέριπς είναι Ολλανδός, 24 ετών και αγωνίζεται στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία τον παραχωρεί ως δανεικό στον «Δικέφαλο», χωρίς όμως να έχει μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει σήμερα και να υπάρξουν και ενδεχομένως οι σχετικές ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες.

Διαβάστε ακόμη

Στόχος της ΑΕΚ να ενισχύσει επιθετικά τον Λέβι Γκαρσία ο Νταντσένκο
ΑΕΚ: Γλίτωσε τη θλάση ο Τσιγκρίνσκι, όχι ο Μάνταλος
Ο Λιβάγια ψάχτηκε στην Ασία, αλλά δεν βρήκε τα 3 εκατ. ευρώ που ζητούσε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x