Γενικά

Σιγουριά στη Μακάμπι Χάιφα για παραμονή Πλάνιτς μετά την πρόκριση

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς αναμένεται να παραμείνει στη Μακάμπι Χάιφα μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Η πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα επί του Ολυμπιακού φαίνεται πως βάζει τέλος στο σίριαλ Μπόγκνταν Πλάνιτς. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το Ισραήλ, στις τάξεις των πρωταθλητών υπάρχει σιγουριά πλέον για την παραμονή του Σέρβου αμυντικού, για τον οποίο κνήθηκε η ΑΕΚ.

Η Μακάμπι Χάιφα με την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League εξασφάλισε πως θα έχει ευρωπαϊκή συνέχεια και στους ομίλους κάποιας από τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που συνεπάγεται και επιπλέον έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Οι Ισραηλινοί τονίζουν πως στη Μακάμπι δεν επιθυμούν απλώς να παραμείνει ο 30χρονος άσος εξαντλώντας το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023, αλλά θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του. Μάλιστα αισιοδοξούν για την πορεία των συζητήσεων και εκτιμούν πως με την κατάλληλη αύξηση αποδοχών (η ΑΕΚ πρόσφερε στον παίκτη 700.000 ετησίως, οι ίδιοι αρχικά 500.000) θα βρουν τη χρυσή τομή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x