Stoiximan Super League

Οι επόμενες κινήσεις στην ΑΕΚ μετά τον Βίντα

Ο Βίντα αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ, ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την ληστεία στο σπίτι του στην Κροατία, και στην «Ένωση» εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αναβολή μία ημέρα πήρε η άφιξη του Ντομαγκόι Βίντα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει στην «Ένωση».

Ο Κροάτης στόπερ έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι που διατηρεί στην πατρίδα του και ζήτησε και πήρε άδεια μία έξτρα μέρα.

Σύμφωνα με κροατικά Μέσα, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από την οικία του στόπερ που έκλεισε ο «Δικέφαλος» κοσμήματα κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα που αξίζουν 600 χιλ. ευρώ!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, λοιπόν, αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα, ενώ την ίδια μέρα επιστρέφει και η αποστολή της ΑΕΚ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Εν τω μεταξύ, από την «Ένωση» τονίστηκε ότι ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής έθεσε το παραμικρό ζήτημα να μην περάσει από κάποιο ιατρικό τεστ.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα «κιτρινόμαυρα» μεταγραφικά θέματα. Πρώτα από όλα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, ή το αργότερο αύριο, η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας από το Ισραήλ σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν άλλες δύο περιπτώσεις, οι οποίες φαίνεται πως είναι σε διαδικασία τελικής διαπραγμάτευσης και αφού κλείσει το παρτενέρ του Βίντα θα προχωρήσει για την απόκτηση επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x