Oλλανδία

Έστησε πάρτι στο ντέρμπι με τον Άγιαξ η Φέγενορντ και το… οδήγησε σε διακοπή!

Οριστική διακοπή στο Άγιαξ-Φέγενορντ καθώς μετά το τρίτο γκολ που δέχτηκε ο «Αίαντας» οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ποτήρι μπύρας και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να βάλει τέλος στο ματς.

Θλιβερά γεγονότα στο Klassieker ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ και οριστική διακοπή!

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League ήταν απογοητευτική στο πρώτο μέρος, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 εντός έδρας και στο 55ο λεπτό ήρθε η διακοπή για τρίτη φορά λόγω νέας ρίψης φωτοβολίδων από οπαδούς του «Αίαντα», με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην έχει άλλη επιλογή από το άδοξο τέλος του αγώνα.


Αρχικά, η αναμέτρηση σταμάτησε μετά τα δυο γκολ του Σαντιάγκο Χιμένες στο 9' και στο 18', με τους οπαδούς του Άγιαξ να πετούν αντικείμενα και η πρώτη διακοπή διήρκησε για περίπου οκτώ λεπτά.

Στη συνέχεια, ο αγώνας συνεχίστηκε και η Φέγενορντ που κυριαρχούσε σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Ιγκόρ Παϊσάο, γεγονός που έφερε το απόλυτος χάος στις κερκίδες, με τους οπαδούς του Άγιαξ να πετούν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Η δεύτερη διακοπή διήρκησε 15 λεπτά και παρά τις ένταση των επεισοδίων, ο αγώνας άρχισε ξανά.

Ωστόσο, στο 55' έπεσαν για δεύτερη φορά φωτοβολίδες και αντικείμενα, μια εξέλιξη που βάσει ολλανδικού κανονισμού σημαίνει αυτόματη οριστική διακοπή, εκτός αν δεν προκύπτει θέμα ασφάλειας. Ο διαιτητής του ντέρμπι ήρθε σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία και τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα να αποφασίσει λίγα λεπτά αργότερα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.


Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, τα επεισόδια έχουν συνεχιστεί και εκτός γηπέδου, με τον κόσμο του Άγιαξ να περιμένει τη διοίκηση και τους παίκτες μετά την απογοητευτική εικόνα στο ντέρμπι και γενικότερα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x