Κύπρος

Νίκησε και έμεινε... ζωντανός για την παραμονή ο Ακρίτας

Ο Ακρίτας Χλώρακα επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας και έμεινε ζωντανός για την παραμονή. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με τη Δόξα Κατωκοπιάς (1-1).

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ακρίτας Χλώρακα το βράδυ της Τρίτης, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts.

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ο ουραγός της βαθμολογίας, πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας ζωντανές τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει να σώσει την κατηγορία. Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Χλώρακα έφτασε τους 20 βαθμούς, ούσα στο -13 από την 11η Καρμιώτισσα και τη σωτηρία.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική μακριά από το τρίποντο και πλέον βρίσκεται προτελευταίος με 23 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Νέα Σαλαμίνα και Δόξα Κατωκοπιάς έμειναν στην ισοπαλία στο « Αμμόχωστος Επιστροφή». Οι γηπεδούχοι, που είναι πρωτοπόροι των playouts με 47 πόντους, άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ντορεγκαράι, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 68' με τον Σαντίκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x