Γενικά

Μυθική κομπίνα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και γκολ από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ στο 92'!

Οι παίκτες της Αλάνια Βλαντικαφκάζ κατάφεραν να... κοιμήσουν εκείνους της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Γκιοργκομπιάνι να στέλνει την μπάλα στο «γάμα» και το ματς Κυπέλλου στην παράταση στο 92’!

Όσες φορές κι αν το δεις, άκρη δεν θα βγάλεις ως προς το… τι ήθελαν να κάνουν. Πιθανώς και… τίποτα! Σε κάθε περίπτωση πάντως κι επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τον στόχο τους τον πέτυχαν…

Για τους ποδοσφαιριστές της Αλάνια Βλαντικαφκάζ ο λόγος, που επέλεξαν έναν... πρωτότυπο, ομολογουμένως, τρόπο για την εκτέλεση ενός φάουλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του χθεσινού τους αγώνα για τα προημιτελικά του ρωσικού Κυπέλλου, κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Συγκεκριμένα, ενώ άπαντες είχαν πάρει θέση για την εκτέλεση του φάουλ, ξαφνικά έφυγαν από το τείχος κι επέστρεψαν μαζικά πίσω από τη μπάλα…

Παράλληλα, ένας εξ αυτών προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει, ενώ ακολούθησε η απευθείας εκτέλεση του Νικολάι Γκιοργκομπιάνι με τη μπάλα να πηγαίνει… συστημένη στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας, για το 2-2 στο 92’!

Για την ιστορία, η παράταση δεν ανέδειξε νικητή, ενώ η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με την Αλάνια να αποκλείει με 6-5 στα πέναλτι την Ζενίτ.

Δείτε εδώ την μυθική κομπίνα των γηπεδούχων:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x