Ιταλία

Αλέγκρι: «Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στο Καμπ Νου»

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο έθεσε ως πεποίθηση ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να σκοράρει στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, τόνισε ότι η Γιουβέντους θα παίξει για να σκοράρει και επισήμανε ότι θέλει την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League.

Αρχικά ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε ότι: «Η ομάδα πρέπει να έχει προσωπικότητα».Όσον αφορά τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπαρτζάλι θα αγωνιστεί κανονικά αλλά δεν ξέρω ακόμα που θα παίξει. Δεν υπάρχει κάτι να επινοήσεις για το ματς, απλά διαλέγεις την καλύτερη εντεκάδα που πιστεύεις».

Τέλος εξέφρασε την άποψη του για την αντιμετώπιση της Μπαρτσελόνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έφυγε ο Νειμάρ αλλά εκεί υπάρχει ο Ντεoυλοφέου τον οποίο γνωρίζουμε από τη Μίλαν, που έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Νειμάρ και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε προσεκτικά και ταπεινά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Αλέγκρι.

Eπιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x