Ιταλία

Αλέγκρι: «Υπάρχουν καλά θεμέλια για να χτίσουμε πάνω τους»

Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φιορεντίνα, έκανε ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος μίλησε και για την επόμενη μέρα της «Γηραιάς Κυρίας».

Αισιόδοξος σχετικά με το μέλλον της Γιουβέντους, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φιορεντίνα και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στη φετινή σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται και αφορούν τη «Γηραιά Κυρία», τόνισε πως χρειάζεται έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ ανέφερε πως ζηλεύει που η ομάδα του δεν βρίσκεται στη σημερινή μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Serie A.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι:

Για την επόμενη μέρα της Γιουβέντους και την μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν:
«Κάθε μέρα οι εφημερίδες δίνουν ονόματα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) και στη συνέχεια μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα διαμορφώσουμε την ομάδα. Υπάρχουν καλά θεμέλια για να χτίσουμε πάνω τους. Είναι φυσικό να χρειάζεσαι ένα μείγμα νεότητας και εμπειρίας, καθώς είναι πιο δύσκολο να νικάς μόνο με πολλούς νεαρούς παίκτες. Οι βετεράνοι επίσης βοηθούν τους νεότερους παίκτες να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Χρειαζόμαστε ισορροπία όταν χτίζουμε την ομάδα».

Για τη σημερινή μάχη τίτλου ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ:
«Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είναι όμορφα, δυστυχώς δεν εμπλεκόμαστε. Μετά από πέντε χρόνια (σ.σ. στην προπονητική καριέρα του) είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι μέσα στη μάχη για τον τίτλο και δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Η Μίλαν δεν έχει πάρει πρωτάθλημα από τότε που ήμουν εγώ στον πάγκο της. Παρ' όλα αυτά, θα είναι μια ημέρα πάθους, ζηλεύουμε λίγο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε πιο κοντά σε μας αυτά που βρίσκονται μπροστά. Πρέπει να αξιολογήσουμε τι έχουμε, καθώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε πολλούς παίκτες. Υπάρχει μια αγορά που πρέπει να είναι σεβαστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x