Ο Νορντίν Άμραμπατ αποχώρησε στην περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την ΑΕΚ και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Χαλ, βρίσκεται πίσω στην πατρίδα του και αγωνίζεται με τη φανέλα της Ουιντάντ.
Για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η ομάδα του 38χρονου Άμραμπατ βρίσκεται αντιμέτωπη με την Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» πήρε νωρίς νωρίς το προβάδισμα, χάρη στο αυτογκόλ του Μπουτουίλ, ενώ στο 16' ο Γιλντίζ ανέβασε τον δείκτη τους σκορ στο 2-0.
Η Ουιντάντ όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη και στο 25ο λεπτό μείωσε σε 2-1. Ο Άμραμπατ με μία εκπληκτική κάθετη πάσα, βρήκε στον κενό χώρο τον Λορτς και αυτός απέναντι στον Ντι Γκρεγκόριο δεν αστόχησε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
25' GOAL!
— DAZN Football (@DAZNFootball) June 22, 2025
Lorch with a stunning chip! @WACofficiel pull one back, it's 2–1 and game on! ??
Watch the @FIFACWC | June 14 - July 13 | Every Game | Free | https://t.co/i0K4eUtwwb | #FIFACWC #TakeItToTheWorld #JUVWAC pic.twitter.com/pnHFJB9yLi
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.