Δεν πρόκειται να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες, όπως και οι Βιγιαρεάλ-Αλαβές, είχαν ζητήσει ν’ αναβληθούν τα μεταξύ τους ματς, επειδή το προηγούμενο βράδυ είναι προγραμματισμένα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.
Αποδεχόμενη λοιπόν την αιτιολογία ότι θα έπρεπε να παραταχθούν χωρίς αρκετούς παίκτες που θα συμμετείχαν σε αυτά, η ισπανική ομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημα των τεσσάρων ομάδων.
Έτσι, τα δυο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία, η οποία αναμένεται ν’ ανακοινωθεί προσεχώς από τη La Liga.
? | OFFICIAL | The match between Sevilla and FC Barcelona that was due to take place this Saturday, has been postponed by Higher Sports Council. pic.twitter.com/49P36fwXaI
— BarcaTimes (@BarcaTimes) September 7, 2021
Διαβάστε Επίσης
Πικέ: «Από τους χειρότερους ο Μπαρτομέου, υπέφερα με Γκουαρντιόλα» Λαπόρτα: «Είχαμε συμφωνία με Μέσι αλλά η La Liga δεν το δέχθηκε» Γκριεζμάν: Πήρε 46,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στην ΜπαρτσελόναΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






