Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Τζανακάκη και Κέβιν ο Παναιτωλικός

Διπλό χτύπημα από την ομάδα του Αγρινίου.

Δύο σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυσή του έκανε ο Παναιτωλικός, καθώς απέκτησε τον Μανώλη Τζανακάκη και τον Κέβιν Γκαρσία.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ ήταν ελεύθερος από τον Αύγουστο, όταν αποχώρησε από τον Άρη. Ο 30χρονος Ισπανός αριστερός μπακ επιστρέφει στην ομάδα που είχε αγωνιστεί από το 2014 μέχρι το 2016. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μούρθια, με την οποία είχε έξι εμφανίσεις στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Οι ανακοινώσεις:

Συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2021 υπέγραψε ο Μανόλης Τζανακάκης και εντάσσεται στον Παναιτωλικό. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο στον οποίο πρέπει αν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Στον Παναιτωλικό επιστρέφει για το επόμενο εξάμηνο ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας και τη διετία 2014-2016. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x