Ελλάδα

Αναστόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Καλά έκανε ο Μαρτίνς και έπαιξε με δύο μπροστά»

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM υπέρ της απόφασης του Πέδρο Μαρτίνς να παίξει με Ελ Αραμπί και Τικίνιο μαζί, ενώ μίλησε και για την Καλαμάτα.

Στηρίζει Πέδρο Μαρτίνς και την επιλογή του να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δίδυμο τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τικίνιο, τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και χθες κόντρα στον ΠΑΣ, ο Νίκος Αναστόπουλος!

Ο έμπειρος τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή των Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρου Χονδροθύμιου «Μπαμ και κάτω», όπου κατέθεσε την άποψή του τόσο σε… επιθετικά ζητήματα, όντας ο ίδιος πρώην επιθετικός, όσο και για την ομάδα του την Καλαμάτα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον Ελ Αραμπί και το γκολ που έβαλε στα Γιάννενα: «Είναι ένας σέντερ φορ που έχει μεγάλη εκτελεστική δυνατότητα, 90 λεπτά που διαρκεί το παιχνίδι δεν πρέπει να τον αφήσεις από τα μάτια σου. Έτσι έγινε και χθες, πρόλαβε τον Σάλιακα, μπήκε πρώτος αυτός και έκανε το γκολ. Για να έγινε η αλλαγή θέσης, ο προπονητής θα έχει τον λόγο του. Ο εκτελεστής, είτε ξεκινάει από πίσω, είτε από τις πτέρυγες, αποτελεί με τον Τικίνιο ένα πάρα πολύ καλό δίδυμο. Ότι λείπει από τον ένα το έχει ο άλλος».

Για το πόσο διαφορετική είναι η δουλειά όταν παίζει μια ομάδα με έναν επιθετικό ή με δίδυμο: «Το σωστό είναι να είναι γεμάτη η περιοχή. Αν παίζει μια ομάδα με δύο, συν έναν εξτρέμ και τον χαφ, είναι. Αν παίζει με έναν, είναι πρόβλημα. Παρένθεση. Ο Μασούρας χθες δεν ήταν σε καλή ημέρα, γιατί ήταν κουρασμένος. Όπως και ο Μπουχαλάκης. Αν τα εξτρέμ δεν κλείνουν μέσα και το ένα από τα τρία χαφ δεν πατάει περιοχή, είσαι γυμνός. Πως θα έρθει το γκολ; Πρέπει να υπάρχει μια πολυφωνία στο σκοράρισμα».

Για την απόδοση του Αγκιμπού Καμαρά με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για τον πιτσιρικά. Ήταν πολύ καλός χθες. Μπορεί να δώσει λύσεις είτε από τα άκρα είτε από την κορυφή. Έκανε ένα φοβερό σουτ, που το έχει».

Για το ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού προβληματίζεται με την επιλογή του Μαρτίνς να παίζει με δύο μπροστά: «Καλώς το έκανε χθες ο Μαρτίνς και έβαλε και τους δύο. Το έκανε και με τον Παναθηναϊκό και κατακρίθηκε. Για εμένα, καλά το έκανε. Ήταν 0-0, ο αντίπαλος είχε πρόβλημα στην αμυντική του λειτουργία, άσχετα να ήταν καλά στημένος. Έκανε το σωστό».

Για την αλλαγή προς το καλύτερο του Καρλίτος: «Του δίνει μια αυτοπεποίθηση ο Γιοβάνοβιτς. Είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, το πώς θα βάλει γκολ, παρά να φοβάται ότι θα τον βγάλει. Βλέπουμε άλλο Παναθηναϊκό εντός κι άλλον εκτός έδρας. Αυτό πρέπει να γιατρευτεί. Βλέπω ότι στην Λεωφόρο είναι καλός, ενώ μακριά από αυτη όχι. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό».

Για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: «Στο κομμάτι της Σούπερ Λιγκ 2 έχει γινει μια αδικία. Ο πρωταθλητής μπορεί και να μην ανέβει, αφού οι δύο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν μπαράζ και ο χαμένος θα παίξει νέο μπαράζ με τον προτελευταίο της Σούπερ Λιγκ 1. Δεν είναι δίκαιο. Να ανέβαινε ο πρώτος κάθε ομίλου, θα ήταν πιο ανταγωνιστικό».

Για την Καλαμάτα και πως θα πάει: «Είμαστε μια ομάδα που ανέβηκε φέτος., Πήραμε πέρυσι το πρωτάθλημα, αλλά δεν πήραμε αδειοδότηση. Δεν είναι οικονομικό θέμα. Αλλά λάθος χειρισμού, αβλεψίας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πάνω από τρεις μεταγραφές άνω των 23 χρονών. Θα έχουμε το όπλο που είναι ο κόσμος μας. Έχουμε επίσης το γηπεδικό πρόβλημα, στην Παραλία, έχουμε θέμα και με αυτό και θα παίξουμε εκτός τουλάχιστον για δύο παιχνίδια. Άργησε λόγω γραφειοκρατίας να φτιαχτεί. Επειδή είμαστε εκ φύσεως μια ομάδα με δυναμική, που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τηρουμένων των αναλογιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x