Κύπρος

Ανατροπή για... τίτλο ο Απόλλων

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Απόλλων Λεμεσού πέτυχε τεράστια ανατροπή επί της ΑΕΚ (3-2) και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα για τίτλο στην Κύπρο! Στην Ομόνοια το ντέρμπι, 2-0 την Ανόρθωση.

Φοβερή ανατροπή στο ντέρμπι της Κύπρου!

Η ΑΕΚ Λάρνακας βρέθηκε «αγκαλιά» με τη νίκη, παίρνοντας το προβάδισμα (2-1) στο 75’, όμως ο Απόλλωνας είχε την ψυχή και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, πήρε ανεπανάληπτο τρίποντο, στη 2η αγωνιστική του ομίλου που θα κρίνει τον τίτλο της Α' Εθνικής.

Η ένταση ήταν αυτή που καθόρισε το πρώτο ημίχρονο, παρά τα γρήγορα γκολ των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 3’, ενώ ο Βασιλείου ισοφάρισε στο 28’. Από μια κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι στο 32’ (Τρικόφσκι) και οι γηπεδούχοι στο 45’ (Ρομπέρζ).





Παρά τις αποβολές, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας το ματς σε θρίλερ. Ο Γαρίδο ήταν αυτός που άλλαξε πρώτος τα δεδομένα, δίνοντας τα ηνία ξανά στην ΑΕΚ στο 74’, αλλά ο Απόλλων ήταν εφτάψυχος.



Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βινίσιους έφερε το ματς στα ίσα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκιέ Γκιέ έκρινε το τρίποντο, που ανέβασε τον Απόλλωνα στην 2η θέση της βαθμολογίας και του κρατάει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει να εκτοπίσει τον ΑΠΟΕΛ από την κορυφή της βαθμολογίας.





Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ομόνοια επικράτησε 2-0 της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Ντάρμπισιρ στο 35' και ο Δημήτρης Χριστοφή στο 75'.

Αναλυτικά, η 2η αγωνιστική του ομίλου τίτλου:

Σάββατο 18/3

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ 3-2
(28' Βασιλείου, 90'+1' Βινίσιους, 90'+3' Γκιέ Γκιέ - 3' Φλοριάν, 75' Γαρίδο)

Ομόνοια-Ανόρθωση 2-0
(35' Ντάρμπισιρ, 75' Χριστοφή)

Δευτέρα 20/3

ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Λεμεσού (19:00)

Η βαθμολογία:

1. ΑΠΟΕΛ 65
2. Απόλλωνας 61
3. ΑΕΚ 59
4. ΑΕΛ 52
5. Ομόνοια 51
6. Ανόρθωση 39

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x