Κύπρος

Λύτρωση και πρόκριση στα πέναλτι για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, αλλά μετά το 0-0 σε 90λεπτο και παράταση, επικράτησε 4-3 στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Της έβγαλε το… λάδι, αλλά τελικά η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κράτησε στο μηδέν την «κυρία» σε 90λεπτο και παράταση, αλλά τελικά η Ανόρθωση κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 στα πέναλτι για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι άλλες επτά ομάδες και συγκεκριμένα οι ΑΠΟΕΛ, Πάφος, Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια και Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Στα του ματς, η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στην ΕΝΠ στο 12’ με το δοκάρι του Μέιρα, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν συνολικά το παιχνίδι και να κρατάνε εύκολα το 0-0 ως το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 93’ ο Κορτές απείλησε για λογαριασμό της Ανόρθωσης στην καλύτερη φάση της παράτασης, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε και ο αγώνα να οδηγείται στα πέναλτι. Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι επικρατώντας με 4-3 και πέταξαν εκτός Κυπέλλου την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x