Κύπρος

Χαμός στην Κύπρο: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ανόρθωσης μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ!

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της Ανόρθωσης μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Για τραυματίες κάνουν λόγο τα ΜΜΕ στην Κύπρο, για «δολοφονική επίθεση» κάνει λόγο η «Κυρία»!

Η Ανόρθωση με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδούλοπουλο πανηγύρισε σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 στη Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η νίκη, όμως, του Τιμούρ Κετσπάγια επισκιάστηκε από την επίθεση, που δέχθηκε το πούλμαν των φιλοξενούμενων μετά την λήξη του ντέρμπι!

Πιο συγκεκριμένα η επίθεση καταγράφηκε με την είσοδο του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, με τις πέτρες να καταστρέφουν ορισμένα από τα τζάμια του οχήματος.

Ρεπορτάζ των κυπριακών ΜΜΕ κάνουν λόγο για τραυματίες, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι στην αποστολή της Ανόρθωσης είναι καλά στην υγεία τους.

Ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, όπως ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Γκιόργκι Λόρια, κατέγραψαν τις ζημιές στο πούλμαν και τις ανέβασαν στο Instagram. Το κλαμπ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ντροπή» και «δολοφονική επίθεση»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x