Βέλγιο

Απειλεί η Γάνδη

Όσο μπορεί, απειλεί η Γάνδη την Αντεελεχτ για να της «κλέψει» τον τίτλο στα πλέι οφ της Jupiler League, επικρατώντας με 2-0 της Ζούλτε στο Βάρεγκεμ για την πέμπτη αγωνιστική.

Η Γάνδη νίκησε 2-0 τη Ζούλτε στο Βάρεγκεμ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και μείωσε, έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση, στο -5 από την πρωτοπόρο Αντερλεχτ, με τους «αντερλεχτουά» να έχουν ένα ματς λιγότερο από την ομάδα της Γάνδης, οπότε αυτή και η Κλαμπ Μπριζ περιμένουν την Πέμπτη «γκέλα» της κόντρα στη Σαρλερουά, ώστε να την πλησιάσουν στη βαθμολογία.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο -6 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Έκοψε» τη φόρα της Ζιλουά η Λιρς και, με το 3-1 την έδρα της πρωτοπόρου του πρώτου γκρουπ για το Europa League, μπήκε στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Το ίδιο ισχύει και για την Μπέβερεν, η οποία νίκησε 2-0 στη Λιέγη τη Σταντάρ και μάλλον αφήνει την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League εκτός Ευρώπης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απειλεί την Γκενκ στο δεύτερο γκρουπ η Κορτράικ, έστω και με ένα ματς περισσότερο, αφού «πέρασε» 3-2 από την έδρα της Ροζελάρε, βρέθηκε στο -4 από την ομάδα του Νίκου Καρέλη και άφησε τους γηπεδούχους πολύ μακριά.



Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής (play-offs τίτλου):

Τρίτη 25/4
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γάνδη 0-2
(25' Κούμπο, 93' Καλιφά Κουλιμπαλί)

Τετάρτη 26/4
Μπριζ - Οστάνδη (21:30)

Πέμπτη 27/4
Άντερλεχτ - Σαρλερουά (21:30)


Η βαθμολογία των play-offs τίτλου:

1. Άντερλεχτ 41
2. Γάνδη 36
3. Μπριζ 32
4. Σαρλερουά 30
5. Ζούλτε Βάρεχεμ 29
6. Οστάνδη 28


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x