Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: Πλησιάζει ο Φερνάντεθ, σαφάρι για τερματοφύλακα και δεκάρι

Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ντάουντα λογίζονται ήδη παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, που πάει να κλείσει και τον Μαρκ Φερνάντεθ. Προτεραιότητα η απόκτηση τερματοφύλακα, ψάχνονται και για δεκάρι στο εξωτερικό.

Η προεργασία στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες.

Συμφωνίες έχουν χαλάσει λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Μετά το διπλό μπαράζ ξεδιάλυνε, η Ελαφρά Ταξιαρχία επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία και έχει ήδη έναν ικανοποιητικό κορμό έτοιμο.

Ο Χρήστος Λισγάρας ήταν η πρώτη μεταγραφή, με τον έμπειρο στόπερ να προσθέτει δύναμη, ύψος και ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Ντομίνγκες που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο λογίζεται ως παίκτης του Απόλλωνα, αφού κάνει προπονήσεις εδώ και πολύ καιρό με την ομάδα, όπως και ο Ντάουντα που έχει αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό.

Πάμε τώρα, παρακάτω. Χθες ενημερωθήκατε για τους ποδοσφαιριστές που εξετάζουν και για τις θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης. Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στον Απόλλωνα έχουν θέσει ως προτεραιότητα να έχουν βρει τον έναν από τους δύο τερματοφύλακές τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως μέχρι και την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται η απόκτηση τουλάχιστον ενός εσωτερικού χαφ, ενός εξτρέμ με τον Μαρκ Φερνάντεθ να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία και τον Αντονί Μουνιέ να συνεχίζει να απασχολεί αλλά να έχει μεγάλες απαιτήσεις, ενώ γίνεται... σαφάρι στο εξωτερικό για την εύρεση ενός δεκαριού που θα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και θα αποτελεί σημείο αναφοράς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x