Ό,τι περνάει από το χέρι της για να τιμωρηθούν από τις Αρχές οι οπαδοί που αποδοκίμασαν με ρατσιστικές κραυγές των Ρονάλντο Βιέιρα της Σαμπντόρια θέλει να κάνει η Ρόμα.

Ο 21χρονος μέσος με καταγωγή από την Γουινέα-Μπισάο, και διεθνείς συμμετοχές με την Κ21 της Αγγλίας, άκουσε κραυγές ζώων να απευθύνονται σε αυτόν από το μέρος του γηπέδου που κάθονταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί των Ρωμαίων.

«Το άκουσα. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Συμβαίνει τόσο συχνά, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα», σχολίασε χαρακτηριστικά στο RAI μετά το ματς, σε μια δήλωση που σίγουρα προβληματίζει.

Η Ρόμα από τη μεριά της έσπευσε να απολογηθεί για την συμπεριφορά των οπαδών της, τονίζοντας πως θα βοηθήσει τις Αρχές για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Η Ρόμα θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη στον Ρονάλντο Βιέιρα, που έγινε δέκτης ρατσιστικών αποδοκιμασιών. Η Ρόμα δεν ανέχεται κανενός είδους ρατσισμό. Ο σύλλογος στηρίζει τις Αρχές στην αναγνώριση και ακολούθως στην τιμωρία όσων ευθύνονται για την ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον μέσο».

Η Σαμπντόρια από τη μεριά της ευχαρίστησε τη Ρόμα και σχολίασε: «Ευχαριστούμε. Πάντα ενωμένοι για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».