Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Άρη

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Άρη μετά την ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ύψος του στάθηκε ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά γνώρισε την ήττα 2-1 στο Φάληρο και πλέον θα παλέψει στη ρεβάνς με όπλο το εκτός έδρας γκολ για να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης.

Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά είχαν τον τρόπο να βγάλουν αντίδραση και το έκαναν, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν άμεσα. Ωστόσο, πλήρωσαν τα ατομικά λάθη, κυρίως του Σάκιτς και στο πρώτο μέρος δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον Χασάν.

Στην επανάληψη ισορρόπησαν, αλλά έδειξαν ότι το πρόβλημα στη θέση του φορ δεν έχει λυθεί.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του Άκη Μάντζιου.

Η βαθμολογία (με άριστα το 10)

Κουέστα (5): Στις φάσεις που έπρεπε να επέμβει οι αντιδράσεις του δεν ήταν σωστές. Δέχεται δύο τέρματα, αλλά τον έχει πουλήσει η άμυνα του και στα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Σάκιτς (3): Ο μοιραίος της αναμέτρησης. Αν και ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, σήμερα ήταν αλλού. Χάνει και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού το μαρκάρισμα του Χασάν, με αποτέλεσμα να το πληρώσει η ομάδα του. Ο Μάντζιος τον άλλαξε ακόμα και πλευρά, αλλά η λύση δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να γίνει νωρίς αλλαγή.

Σούντγκρεν (6): Θετικός ο Σουηδός, δεν δέχθηκε φάσεις από την πλευρά του. Όταν του ζητήθηκε να πάει αριστερά, για να έρθει δεξιά ο κακός Σάκιτς, το έκανε και ήταν θετικός παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να αγωνιστεί στην κακή του πλευρά.

Ροζ (4): Δυσκολεύτηκε πολύ στο μαρκάρισμα των Χασάν και Βρουσάι. Η επιλογή του Μαρτίνς να παίξει με δύο φορ, ουσιαστικά δυσκόλεψε και τον Γάλλο και τον Δεληζήση που είχαν αρκετά προβλήματα και έκαναν πολλά λάθη.

Δεληζήσης (5): Ελάχιστα πιο σταθερός από τον Ροζ, σωστό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και αυτός δυσκολεύτηκε απέναντι στους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Βγήκε νωρίς στην επανάληψη λόγω ενοχλήσεων.

Σάσα (7): Καθοριστικός ο Βραζιλιάνος μέσος για ακόμα ένα ματς. Ειδικά με παρτενέρ τον Τζέγκο, δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία, ακόμα και με ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Άρης αποκτά τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, με τους δύο κεντρικούς χαφ να είναι καθοριστικοί.

Τζέγκο (7): Ότι ισχύει και για τον Σάσα. Πολλά τρεξίματα, αρκετά κοψίματα, δυνατές μονομαχίες και γενικά σημαντική βοήθεια στο παιχνίδι της ομάδας του Μάντζιου. Ίσως ο κορυφαίος του Άρη, μαζί με τον Σάσα στο παιχνίδι.

Σίλβα (6): Σταθερά πάνω από τη βάση όπως κάθε φορά. Ταλαιπώρησε τον Χολέμπας, αλλά δεν είχε τη στήριξη που έχει άλλες φορές από τον Σάκιτς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει όσο απειλητικός θα ήθελε.

Γκάμα (6): Σωστές μεταβιβάσεις, εξαιρετικός στον οργανωτικό τομέα. Πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα όποτε εύρισκε χώρο. Βέβαια, αυτό δεν έγινε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού έπεσε πάνω στον Λαλά που ήταν από τους κορυφαίους του ματς.

Μπερτόλιο (5): Ορεξάτος και με τρεξίματα στο πρώτο 25λεπτο, αλλά στη συνέχεια η απόδοση του έπεσε. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, ο Μάνος έμενε μόνος και έρημος να παλεύει στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Μάνος (6): Έτρεξε όπως πάντα για να πάρει μπάλες και γενικά ότι μπορεί να δώσει το έδωσε. Άλλωστε από δική του συμμετοχή έρχεται το αυτογκόλ του Μπα που οδήγησε στην ισοφάριση του Άρη.

Μπεναλουάν (6): Μπήκε αλλαγή και μάζεψε λίγο την άμυνα του Άρη. Σταθερός, χωρίς πολλά λάθη.

Ιωάννου (5): Πέρασε αλλαγή στη θέση του Σάκιτς, αλλά δεν έδωσε στον Μάντζιο ότι θα ήθελε. Τα προβλήματα στα αριστερά ακόμα και όταν μπήκε συνεχίστηκαν για τον Άρη.

Κάτσε (5): Πέρασε αλλαγή και αγωνίστηκε για ένα ημίωρο, αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του.

Μήτρογλου (5): Επέστρεψε ως αντίπαλος απέναντι στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά αλλά δεν τροφοδοτήθηκε στην περιοχή. Αναγκάστηκε να βγαίνει συχνά από το πεδίο δράσης του με αποτέλεσμα να μην προσφέρει κάτι στους «κίτρινους».

Μπρούνο - : Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x