Γενικά

Φιλική ισοπαλία στην Αρμενία για Κύπρο

Η Κύπρος αν και προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει στην Αρμενία και τελικά αναδείχθηκε (2-2) ισόπαλη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τα επίσημα παιχνίδια για τον Ιούνιο.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και το προβάδισμα που απέκτησε πριν το ημίχρονο, η Κύπρος αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) σε ισόπαλη αναμέτρηση με την Αρμενία που έγινε στο «Βαζγκέν Σαρκσιάν» και πλέον στρέφει την προσοχή της στα προκριματικά του Eyro 2024.

Ο Ανδρέας Καρώ άνοιξε το σκορ 43' με κεφαλιά, αλλά με δύο προσωπικά γκολ του Γκραντ-Λέον Ράνος στο 50' και το 59', γύρισε το ματς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Χριστοφή στο 82' από κοντά, ενώ στο 88' Κωστάκης Αρτυματάς αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Από εδώ και πέρα η Κύπρος στρέφει το βλέμμα της στα προκριματικά του Euro 2024, όπου μέχρι στιγμής μετρά μια ήττα από τη Σκωτία με 3-0. Η παρουσία Ισπανίας, Νορβηγίας και Γεωργίας καθιστά τρομερά δύσκολη την αποστολή της για πρόκριση, αν και θα το παλέψει.

Αρμενία (Ολεξάντρ Πετράκοφ): Μπούντσεφ, Νταβιντιάν (46? Χοφχανισιάν), Χαρογιάν, Ιβού, Σπέρτσιαν, Ράνος (65? Σανγκογιάν), Πιλογιάν (46? Αρουτιουνιάν), Γκουμπασαριάν, Τικνιζιάν (78? Μαργκαριάν), Ανταμιάν (65? Σερομπιάν), Μπιτσαχτσιάν (65? Μπαρσεντζιάν).

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Παναγή, Μ. Ιωάννου (46? Αντωνιάδης), Καρώ, Ρομπέρζ (46? Αρτυματάς), Λαΐφης, Φιλιώτης, Κούσουλος (46? Χ. Κυριάκου), Σπόλιαριτς, Χαραλάμπους (76? Λοΐζου), Τζιωνής (67? Εφραίμ), Κακουλλής (67? Χριστοφή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x