Ισπανία

Αρνείται τη συμφωνία με τη Ρεαλ ο Αζάρ

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι αρνήθηκε οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση του μέλλοντός του, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με συμφωνία 5ετούς διάρκειας με τη Ρεαλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι αρνήθηκε οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση του μέλλοντός του, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με συμφωνία 5ετούς διάρκειας με τη Ρεαλ Μαδρίτης...

Ο Εντεν Αζάρ συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης στο δυναμικό ξεκίνημα της εθνικής Βελγίου στα προκριματικά του Euro 2020, σκοράροντας μάλιστα δύο γκολ απέναντι στη Ρωσία.

Το σίριαλ όμως αναφορικά με το μέλλον του καλά κρατεί αφού μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για πιθανή συμφωνία με τη Ρεαλ Μαδρίτης, την οποία ουκ ολίγες φορές έχει αναφέρει ως παιδικό του όνειρο.

Ο ίδιος όμως φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν υπάρχει τίποτα. Είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τη Κύπρο. Αυτό σκέφτομαι μόνο».

Σύμφωνα με το Sky Sports News η Τσέλσι, στην οποία ανήκει, απέρριψε πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών.

Το λονδρέζικο club αντιμετωπίζει τη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εξαιτίας των χειρισμών της στη προσέγγιση ανήλικων ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Τσέλσι, Αζάρ και Ρεαλ, οι «μερένγκες» θα στραφούν στον Φελίπε Άντερσον της Γουέστ Χαμ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x