Ιταλία

Απόφαση-έκπληξη από την Αταλάντα: Αποχωρεί ο Τζιοβάνι Σαρτόρι!

Οι σχέσεις του προπονητή της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι με τον τεχνικό διευθυντή Τζιοβάνι Σαρτόρι έχουν έρθει σε ρήξη και ο δεύτερος αποχωρεί μετά από μια οκταετία γεμάτη επιτυχίες.

Μια απόφαση-βόμβα που ενδέχεται να αλλάξει πολλά τόσο στην ίδια την ομάδα αλλά και στο ιταλικό ποδόσφαιρο πήραν οι άνθρωποι της Αταλάντα.

Όπως γίνεται γνωστό, είναι ειλημμένη απόφαση από τη διοίκηση των «μπεργκαμάσκι» η απομάκρυνση του Τζιοβάνι Σαρτόρι από τη θέση του τεχνικού διευθυντή μετά από μια οκταετία γεμάτη επιτυχίες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ουσιαστικά έχει συμβάλει τα μέγιστα για να φτάσει η Αταλάντα σε αυτό το επίπεδο, ούσα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η ομάδα παράδειγμα προς μίμηση στη Serie A.

Ωστόσο, παρότι ο Σαρτόρι έχει βρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, έχει κάνει μεγάλα deal και οι περισσότερες μεταγραφικές αποφάσεις έχουν την… υπογραφή του, η ρήξη στις σχέσεις του με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αποτελεί την αφορμή για να αποχωρήσει από την Αταλάντα.

Πρόκειται για ακόμη έναν άνθρωπο που αποχωρεί από τον ιταλικό σύλλογο λόγω των κακών σχέσεών του με τον Γκασπερίνι, αφού ο έμπειρος κόουτς είναι το νούμερο ένα στα αποδυτήρια της ομάδας και υπάρχει η απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση. Ο τελευταίος που είχε πληρώσει το… μάρμαρο για τις κακές σχέσεις με τον Γκασπερίνι ήταν ο Πάπου Γκόμες, ο οποίος αποχώρησε προ διετίας και πλέον αγωνίζεται στη Σεβίλλη.

Ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Λι Κόνγκερτον, ο οποίος αφήνει το πόστο του αρχισκάουτερ στη Λέστερ και μετακομίζει στο Μπέργκαμο, παίρνοντας τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο Τζιοβάνι Σαρτόρι από τη μεριά του δύσκολα θα μείνει χωρίς δουλειά, πάντως. Η Μπολόνια έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του και θέλει να αδράξει την ευκαιρία, προσθέτοντας στο επιτελείο της έναν άνθρωπο με τεράστιες γνώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x