Ιταλία

Κρατάει τον Γκασπερίνι η Αταλάντα και χτίζει ομάδα για… τετράδα!

Οι άνθρωποι της Αταλάντα πήραν την απόφαση να διατηρήσουν στον πάγκο της ομάδας τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, αλλά και να προχωρήσουν σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ.

Η Αταλάντα αποφάσισε να κρατήσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι! Αρκετές ήταν οι φήμες τον τελευταίο καιρό, που ανέφεραν ότι οι «μπεργκαμάσκι» σκόπευαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον 64χρονο τεχνικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει το «TuttoMercatoWeb», η Αταλάντα αποφάσισε να προχωρήσει με τον Γκασπερίνι στον πάγκο, καθώς του έχει πλήρη εμπιστοσύνη και παρόλο που δεν ήταν μια καλή σεζόν για την ομάδα, δεν θέλουν να τον απομακρύνουν από τον σύλλογο.

Οι ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Αταλάντα αυτό το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο στο Μπέργκαμο, θέλοντας να επιστρέψουν ξανά στην πρώτη τετράδα. Μια νίκη εναντίον της Έμπολι αύριο θα μπορούσε να της δώσει να τερματίσει στην 7η θέση, ανάλογα με το αποτέλεσμα της Φιορεντίνα, και αυτό θα της δώσει το εισιτήριο για το Europa Conference League.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x