Koriopolis

Αθωώθηκαν Ψαχνά και Επανομή…

Μετά την αθώωση των Γιαννιτσών και του Πιερικού, μόνο έκπληξη δεν μπορεί να θεωρηθεί η απαλλαγή του Ηρακλή Ψαχνών και της Επανομής, των οποίων το μεταξύ τους ματς είχε χαρακτηριστεί ύποπτο.

Καμία «σκιά» δεν υπάρχει στην αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή 4-3 που έγινε στις 24 Απριλίου, όπως έκρινε την Τρίτη η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής.

Η UEFA είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι «ύποπτο και πιθανώς χειραγωγημένο», ωστόσο η αθλητική δικαιοσύνη, όπως σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις, αποφάσισε πως οι… υποψίες δεν έχουν καμία υπόσταση. Το ίδιο είχε συμβεί την περασμένη εβδομάδα με την αθώωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Πιερικού.

Οι πληροφορίες που θέλουν να συμβαίνει το ίδιο και με όλες τις επόμενες υποθέσεις ύποπτων αγώνων, ελέγχονται ως ανακριβείς και πιθανότατα διαρρέονται από εχθρούς του ποδοσφαίρου…

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και την ΠΑΕ ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση (έγγραφα της UEFA για τον αγώνα της 24-4-2013)».

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x